Elkartla toplu ulaşım araçlarına sınırsız binme

Elkartla toplu ulaşım araçlarına sınırsız binme imkanı


KONYA (A.A) - Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, 5 Kasım Pazartesi gününden itibaren öğrencilerin 50 lira, sivillerin ise 75 liralık elkartla bir ay boyunca toplu ulaşım araçlarına sınırsız binebileceğini açıkladı.
     Akyürek, yaptığı açıklamada, yapılmakta olan UEFA kriterlerine uygun yeni stadyumun ardından mevcut stadyum alanının, en az yüzde 75ini yeşil alan, yürüyüş yolu, bisiklet yolu ve kent parkı olarak şehre kazandıracaklarını bildirdi.
     Mahalle meclisi programları sayesinde bugüne kadar 136 mahallede toplantılar yaptıklarını, problemleri yerinde gördüklerini anlatan Akyürek, şunları kaydetti:
     Yeni hizmete sunduğumuz uygulamayla öğrenci ve sivil elkartı olanlara sınırsız biniş imkanı tanıyoruz. 5 Kasım Pazartesi gününden itibaren öğrenci 50 lira, sivil 75 lira olarak bir ay boyunca toplu ulaşım araçlarına sınırsız binebilecek. Öğrenci-öğretmen gibi kişisel kart kullanan gruplar gişelerden, siviller ise belediyemizden elkartlarını alabilecek. Bu uygulamayla neredeyse yüzde 50 indirim yapılmış oluyor. Bu kartlarda sınırsız biniş var.
    
     Muhabir: Metin Bolat
     Yayıncı: Rıfat Yerlikaya
<< Önceki Haber Elkartla toplu ulaşım araçlarına sınırsız binme Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER