Ellek Belediyesi hizmetleri

Ellek Belediyesi hizmetleri


OSMANİYE (A.A) - Düziçi ilçesine bağlı Ellek Beldesi Belediye Başkanı İshak Yeşildemir, seçim döneminde söz verdikleri hizmetleri yerine getirdiklerini ve halkın mutluluğu için çalışmalarına devam ettiklerini söyledi.
     Yeşildemir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, halka hizmet noktasında insanı ve insan mutluluğunu esas alarak, insan odaklı siyaset izlediklerini söyledi.
     Göreve geldikten sonra hizmet yönünden ilkleri yaşattıklarını ve belediye olarak ilk defa parke taşı döşemeli, bulvarlı çarşı düzenine kavuştuklarını belirten Başkan Yeşildemir, Karacaören-Ellek arası ana yolumuzda, ilk defa dolgu ve genişletme yaptık. Yine Aydınlar Mahallesinde cami yoluna da ilk kez parke döşendi dedi.
     Yeşildemir, belediyenin Kumluca mevkisinde, yaklaşık 100 dönümlük bir alanda, orman idaresinden tahsisi yapılarak çevre düzenlemesi olan şehir mezarlığını Ellek halkının hizmetine sunduğunu belirterek, Altyapı çalışması tamamlandıktan sonra tüm ana ve ara yolları kilit parke taşıyla döşeyerek, pırıl pırıl bir Ellek yapmayı düşünüyoruz. Ayrıca Osmaniye İş Kurdan toplum yararına çalışma programı çerçevesinde, işçi istihdam ederek çevre temizliği yaptırıyoruz. Ayrıca yakında Çevre ve Şehircilik Bakanlığından çöp konteynırı alarak halkımızın hizmetine sunacağız diye konuştu.
     Başkan Yeşildemir, Ramazanda belediyenin desteğiyle sosyal etkinlikler düzenlediklerini halkın katılımının çok fazla olduğunu kaydetti.
    
     Muhabir: Mustafa Demirbaş / Mutlu Bozdağ
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Ellek Belediyesi hizmetleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER