Emekli iş adamından Sındırgı Meslek Yüksek

Emekli iş adamından Sındırgı Meslek Yüksek Okuluna destek -Yapılacak ek bina protokolü, hayırsever Zühtü Kandemir ile Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alkan arasında imzalandı


BALIKESİR (A.A) - Sındırgı ilçesinde uzun yıllar halıcılık yapan iş adamı Zühtü Kandemir, Sındırgı Meslek Yüksek Okuluna (MYO) yaptırılacak ek binaya destek verecek.
     Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahir Alkan, Sındırgı MYOda düzenlenen protokol imza töreninde, 3 kişinin amel defterinin kapanmayacağını belirterek, şunları söyledi:
     Hayırlı evlat yetiştiren, yol, köprü, okul, cami gibi hayır işleri yapan ve arkalarında eserler bırakan alimler gibi insanlığa hizmet edenlerin defterleri kapanmaz. Siz bu üçünü de gerçekleştiriyorsunuz. Hem okul yaptırıyorsunuz hem bilim adamları yetiştirilmesine vesile oluyorsunuz. Çok önemli bir şey yapıyorsunuz. Burada eğitim görecek gençler ilçenin hem kültürel hem sosyal yapısına önemli katkı sağlayacak. Bina yapımı ilçeye prestij kazandırdığı gibi öğrenci sayısının artması demektir. Maldan, candan fedakarlık zordur, sizi tebrik ediyorum.
     Konuşmaların ardından, projesi 4 kat olan binanın ilk 2 katının kaba inşaatını yapacak Zühtü Kandemir ile Alkan, protokole imza attı.
     2 bin 400 metrekarelik kapalı alana inşa edilecek binada, 8 sınıf, bir bilgisayar sınıfı, bürolar ve kantin yer alacak.
    
     Muhabir : Sındırgı
     Yayıncı : Zafer Akpınar
<< Önceki Haber Emekli iş adamından Sındırgı Meslek Yüksek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER