Emirdağ Belediye Başkanı Pala:

Emirdağ Belediye Başkanı Pala: Emirdağ esnafı gurbetçiler gelmeden önce güven x köprüsünü yeniden kurmak için harekete geçmelidir


AFYONKARAHİSAR (A.A) - Emirdağ Belediye Başkanı Cengiz Pala, Emirdağ esnafının gurbetçi vatandaşlar gelmeden önce güven köprüsünü yeniden kurmak için harekete geçmeleri gerektiğini bildirdi.
     Pala, yaptığı yazılı açıklamada, ilçede yapılan meydan projesinin pek çok köklü alt ve üstyapı sorununu çözdüğünü belirtti.
     Bazı çevrelerce projenin yıpratılmaya ve basitleştirilmeye çalışıldığını öne süren Pala, açıklamasında şunları kaydetti:
     Projenin ilk etabı 1 Temmuzda sonuçlanacak. Projemiz Emirdağ halkı tarafından sahiplenilip gerekli ve büyük bir proje olarak desteklendi. Devam etmekte olan meydan projemiz Emirdağ esnafının ve halkının hizmette nasıl tek yumruk olacağını gözler önüne sermiştir. Esnafımız 2 aydır projenin her aşamasında desteğini bir gün bile azaltmamış, maddi kayıplarına aldırış dahi etmemiş, bu yüzyılın dev alt ve üstyapı hamlesine destek bizden, hizmet sizden demiştir. Hatta benim dahi sabırsızlandığım ve zaman zaman işin hızlanması için çıkışlar yaptığım sona yaklaşılan bu dönemde, esnafımız bizi dahi telkin ederek bizlere olan inancını ve güvenini tescil etmiştir. Bu proje yıllardır şehrimizin göz bebeğinde kronikleşen altyapı, telekomünikasyon ve elektrik problemlerini kökten çözmüş, kaldırımı olmayan, park yeri, yolları hareket alanı daralmış, iki insanımızın adeta yan yana birlikte yürüyemediği bir yapıdan bugünkü modern, uzun ömürlü ve dayanıklı, çağdaş ve örnek yapıya bürünmesini sağlamıştır.
    
     Muhabir: Burak Aydın / Mustafa Güngör
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Emirdağ Belediye Başkanı Pala: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER