Emniyet Müdürü Gürkandan Vali Oğuza veda

Emniyet Müdürü Gürkandan Vali Oğuza veda ziyareti


ISPARTA (A.A) - Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile Ispartadan Adanaya atanan Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan, Vali Memduh Oğuza veda ziyaretinde bulundu.
     Ahmet Zeki Gürkan, ziyarette yaptığı konuşmada, Ispartadan ayrılacak olmanın burukluğunu yaşadığını söyledi.
     İlk görev yeri Isparta Emniyet Müdürlüğünün kendisi için ayrı bir yeri olduğunu ifade eden Gürkan, Burada güzel diyaloglarımız oldu. Sayın valimizin destekleriyle emniyet alanında sosyal sorumluluk projeleri gerçekleştirdik. Bu doğrultuda en büyük destekçimiz olan sayın valimize hem teşkilatım hem de kendi adıma şükranlarımı arz ederken, ona Isparta adına Allaha ısmarladık demeye ve helallik dilemeye geldim diye konuştu.
     Vali Memduh Oğuz da dünyadaki ayrılıkların geçici olduğunu belirterek, insanların bu durumun farkında olduğu takdirde hem görev yaptığı arkadaşlarına hem de hizmet verdiği insanlara karşı daha duyarlı davranacaklarını kaydetti.
     Herkesin bir gün bulunduğu yerden ayrılacağını vurgulayan Oğuz, şöyle konuştu:
     Bizim aramızdaki münasebette vali, emniyet müdürünün münasebetinin ötesinde bir uhuvvet, kardeşlik münasebeti olmuştur. Esas itibarıyla devletimizin, milletimizin bizlere verdiği rütbeler izafidir. Mekanda şeref yoktur, orada oturan mekanı şereflendirir. Buradan hareketle önceliğimiz insanlıktır, çünkü milletimize beraberce hizmet ediyoruz. Dolayısıyla bu görevi başarıyla yürüten kardeşimize Isparta Emniyet Müdürlüğü bir izzet kazandırmıştır. Yani burada güzel vazife yaptı, hem millet memnun oldu hem biz memnun olduk.
     Emniyet Müdürü Gürkanın güzel çalışmalara imza attığını dile getiren Oğuz, Isparta Valisi olarak vilayetim adına kendisine hem hakkımızı helal ediyoruz hem de yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz dedi.
     Vali Oğuz, Gürkana yeni görev yerinde başarı diledi.
    
     Muhabir: Mehmet Erbek
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Emniyet Müdürü Gürkandan Vali Oğuza veda Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER