Emniyet Müdürü Gurulkan, tören ile uğurlandı

Emniyet Müdürü Gurulkan, tören ile uğurlandı


NEVŞEHİR (A.A) - Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğünden Emniyet Genel Müdürlüğüne APK uzmanı olarak atanan Ömer Gurulkan, Emniyet personeli ile vedalaşıp Nevşehirdeki görevinden ayrıldı.
     Son Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile merkeze alınan Gurlkan için İl Emniyet Müdürlüğü önünde düzenlenen törene Nevşehirde görev yapan emniyet personeli katıldı.
     Emniyet Müdürlüğü binasının merdivenlerinden emniyet personeline veda konuşması yapan Gurulkan, Nevşehirdeki görev süresinin sona erdiğini bundan sonraki süreçte kendisini Nevşehir Emniyet Müdürü olarak görmeyeceklerini ama bir meslektaş ve abi olarak görüşebileceklerini söyledi.
     4 yıl boyunca güzel şeyler yaptıklarını, zorlukların üstesinden gelindiğini kaydeden Gurulkan, Görevi devredeceğim teşkilatımızın güzide evladı sevgili kardeşim Mehmet Yüksele üstün başarılar diliyorum dedi
    
     -Ben hesaplarımı hesap gününe bırakıyorum
    
     Hayat içinde yapılan haksızlıkların ahirette görüleceğine inandığını için kendisinin helalleşerek ayrılmayı sevmediğini ifade eden Gurulkan konuşmasına şöyle devam etti:
     Benim son sözlerim ben helalleşerek ayrılmıyorum. Helalleşerek ayrılmama sebebim şu. Hayat içerisinde insanlara bir sürü haksızlık yapıyoruz, yapıyorum diye düşünüyorum dolayısıyla hesapları açık bırakıp gitmek. Bende hakkı olan herkes benden haklarını almak için ellerinden geleni yapsın. Ahirette de ihtiyacınız olabilir sıkışırsınız ufak bir şey bulsak diye orada gelirsiniz beni yakalarsınız hakkınızı alırsınız belki bu sizi kurtarabilir. Belki bilmeden size bir haksızlık etmiş olabilirim aynısının tersini de düşünüyorum. Dolayısıyla ben hesaplarımı hesap gününe bırakıyorum hepinize çok başarılar diliyorum, mutluluklar diliyorum son sözüm kendinize iyi bakın.
     Gurulkan, konuşmasının ardından törene katılan meslektaşları ile tek tek tokalaşarak Nevşehir Emniyet Müdürlüğü görevinden ayrıldı.
     Nevşehir Emniyet Müdürlüğüne atanan Başbakanlık Koruma Dairesi Başkanı Mehmet Yükselin, 17 Eylül Pazartesi günü görevine başlaması bekleniyor.
    
     Muhabir: Murat Asil
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber Emniyet Müdürü Gurulkan, tören ile uğurlandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER