Emniyet müdüründen gazetecilere destek

Emniyet müdüründen gazetecilere destek -Keşan Emniyet Müdürü Ahmet Yıldız: Basın mensuplarına yapılacak bir saldırıya göz yumulamaz, gereği yapılır


EDİRNE (A.A) - Keşan Emniyet Müdürü Ahmet Yıldız, polisin olaylara müdahale ederken, orada bulunan gazetecilerinde can ve mal güvenliğinden sorumlu olduğunu belirtti.
     Yıldız, bir restoranda düzenlediği basın toplantısında, kamu görevi yapan basın mensuplarına, görevlerini yaparlarken yapılacak bir saldırıya asla göz yummayarak gereğini yapacaklarını bildirdi.
     Polisin halkın huzur ve güvenliğinden sorumlu olduğunu, bunu sağlamak içinde özveriyle çalıştığını anlatan Yıldız, şunları söyledi:
     Basın özgürlüğüne inanıyoruz. Polis bir olaya müdahale ederken, orada kamu görevi yapan basın mensuplarının da can ve mal güvenliğinden sorumludur. Basın mensuplarına yapılacak bir saldırıya göz yumulamaz, gereği yapılır. Gazetecilerin doğruluk, dürüstlük ve tarafsız yayıncılıktan taviz vermeyeceklerine inanıyoruz. Emniyet olarak vatandaşlarımızın her türlü ihbarını değerlendirmekteyiz.
    
     Muhabir: Necdet Uybaş / Hakan Şahin
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Emniyet müdüründen gazetecilere destek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER