Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız,

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız, Kayseride -Yıldız, AK Parti il kadın ve gençlik kolları üye kayıt stantlarını ziyaret etti ve Mobilya Yan Sanayi Fuarını gezdi


KAYSERİ (A.A) - Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, AK Parti il kadın ve gençlik kolları üye kayıt stantlarını ziyaret etti ve Mobilya Yan Sanayi Fuarını gezdi.
     Yıldız, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Selçuklu Hobi Bahçesi önündeki AK Parti il kadın kolları üye kayıt standını ziyaret etti. Bakan Yıldızı bahçeye gelişinde çocuklar Kayseri seninle gurur duyuyor tezahüratlarıyla karşıladı.
     Bir süre çocuklarla sohbet eden Yıldız, standa gelen bir kadını parti üyeliğine kaydetti.
     Yıldız, bir vatandaşın kendisinden iş istemesi üzerine şunları söyledi:
     Kayseri Organize Sanayi Bölgesinden (OSB) geçen hafta bir arkadaşımız geldi. İşçi bulamıyorum dedi. Kaç kişiye ihtiyacınız var dedim 300 kişi dedi. Burada bir arkadaşımız iş bulamıyor, orada da bir fabrikatör arkadaşımız da işçi arıyor. Ben bu arkadaşımızın telefon numaralarını da alacağım, göndereceğim yerin numaralarını da vereceğim. Pazartesi günü saat 09.00da gidip orada işe başlayacaksın. Basının önünde söylüyorum, başka iş arayan varsa bu mahalleden 50 kişi göndereceğiz oraya. Kayseri OSBde vasıflı, vasıfsız işçi arayan arkadaşlarımız var. Onlar bize Bu kadar işsiz var deniyor, biz işçi bulamıyoruz diyorlar.
     Daha sonra bahçeyi gezen Yıldız, Başbakan Recep Tayyip Erdoğanı rüyasında gördüğünü söyleyen Zeliha Altıparmaka konuk oldu.
     Yıldıza bahçesinde Türk kahvesi ikram eden Altıparmak, Dün gece başbakanımızı rüyamda gördüm. Başbakanımızı da evimde ağırladım dedi.
     Kayseri Dünya Ticaret Merkezindeki Mobilya Yan Sanayi Fuarını da gezen Yıldız, burada AK Parti Gençlik Kolları üyeleri tarafından karşılandı.
     Fuar alanı içindeki üye kayıt standını ziyaret eden Yıldız, 3 kişinin partiye üye kaydını yaptı.
     (SRC-ORC-İU)
<< Önceki Haber Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız, Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER