Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız,

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız, Kayseride -Bakan Yıldız, iki şehit ailesine, hayırseverlerce verilen konutların anahtarlarını teslim etti


KAYSERİ (A.A) - Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Kayseride iki şehit ailesine, hayırseverlerce verilen konutların anahtarlarını teslim etti.
     Yıldız, Polisevinde düzenlenen anahtar teslim töreninde, hayatın acısıyla tatlısıyla birçok kesitten oluştuğunu belirterek,ülkesine, devletine, milletine gururla, cesaretle hizmet eden ve bu uğurda canlarını hiçe sayan emniyet güçlerinin değerli aileleriyle bir araya gelmenin gurur vesilesi olduğunu söyledi.
     Türk polisinin milletin esenliği ve güvenliği için çalıştığını vurgulayan Yıldız, Ölüm elbette hepimiz için hak. Ama ölümün şereflisi hepimizin isteğidir. En şerefli ölüm ise vatanı, milleti, dini, diyaneti uğruna olan ölümdür. O da şehadet şerbetini içmektir dedi.
     Şehit ailelerinin her zaman yanında olduklarını ifade eden Yıldız, şöyle konuştu:
     Hayırseverlerimize minnetimizi, şükranlarımızı sunuyorum, Kayseriye yakışır bir şekilde davrandıkları ve şehit ailelerimizi yalnız bırakmadıkları için. Bugün burada iki ailemizin evlerinin kendilerine hayırlı, uğurlu olmasını temenni ediyorum. Çocuklarıyla beraber inşallah ağız tadıyla sağlıklı bir şekilde yaşarlar. Allah onlara sabırlar versin.
     Yıldız, konuşmasının ardından, Pınarbaşı ilçesinde 25 Mayısta Emniyet Müdürlüğü binasına yönelik saldırıda şehit olan polis memuru Ahmet Gebenin eşi Muhterem Geben ile teknisyen yardımcısı İsmail Sakının eşi Dilek Sakına, hayırseverlerce verilen konutların anahtarlarını teslim etti.
     Konutları tahsis eden hayırseverlere de teşekkür belgesi verildi.
     Bakan Yıldız, törenin ardından göreve yeni atanan Vali Şerif Yılmazı da makamında ziyaret ederek, başarı diledi.
    
     Muhabir: Mustafa Yıldız
     Yayıncı: Murat Taydaş
<< Önceki Haber Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız, Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER