Enezde denize açılan 2 kişinin kaybolması

Enezde denize açılan 2 kişinin kaybolması -Kayıkla 3 gün önce denize açıldıktan sonra kaybolan 2 kişinin bulunması için yapılan arama kurtarma çalışmalarına, lodos nedeniyle ara verildi


EDİRNE (A.A) - Edirnenin Enez ilçesinde 3 gün önce kayıkla denize açıldıktan sonra kendilerinden haber alınamayan 2 kişinin bulunması için başlatılan arama kurtarma çalışmalarına, lodos nedeniyle ara verildi.
     Enez Kaymakamı Fatih Baysal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, cumartesi günü kayıkla denize açılan Cumhur Akkuş ve Enver Aydoğdunun bulunması için başlatılan arama çalışmalarının lodos nedeniyle ertelendiğini söyledi.
     Baysal, Türk - Yunan sınırını oluşturan karasularda Sahil Güvenlik Komutanlığına bağlı gemiler ve havadan da bir helikopter tarafından karış karış arandığını ancak henüz bir bulguya rastlanılmadığını belirtti.
     Aranılan kişilerin boğulmaları halinde dip akıntısı nedeniyle Yunan karasularının uzak bölümlerinde çıkabileceğini ifade eden Baysal, yarın rüzgarın şiddetinin ölçülmesinin ardından arama çalışmalarının yapılıp yapılmayacağına karar vereceklerini kaydetti.
    
     Muhabir: Necdet Uybaş / Salih Baran
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Enezde denize açılan 2 kişinin kaybolması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER