Engelli gence bayram hediyesi tekerlekli sandalye

Engelli gence bayram hediyesi tekerlekli sandalye


ANTALYA (A.A) - Büyükşehir Belediyesi tarafından 17 yaşındaki engelli Bahar Göçe Ramazan Bayramı öncesi tekerlekli sandalye hediye edildi.
     Antalya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, doğuştan engelli 17 yaşındaki Bahar Göçü Ramazan Bayramı öncesi tekerlekli sandalye hediye ederek sevindirdi. Kepez ilçesi Barış Mahallesinde ailesiyle birlikte yaşayan engelli Bahar Göçe tekerlekli sandalyesi Büyükşehir Belediyesi Engelli Danışma Merkezi sorumlusu Emine Gümüş tarafından teslim edildi.
     Bahar Göçün annesi Gülazem Göç, tekerlekli sandalye hediyesi dolayısıyla Antalya Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti. İki yıldır Antalyada yaşadıklarını ifade eden anne Göç, çocuğunun doğuştan engelli olduğunu ve evin dışında hiç bir ihtiyacını karşılayamadığını belirtti.
     Antalya Büyükşehir Belediyesine tekerlekli sandalye için başvurduklarını kaydeden anne Göç, Kısa zamanda teslim ettiler. Bayram öncesi bizleri ve kızımı bu hediye çok sevindirdi. Kızımı bayramda dışarı çıkartabileceğim, bayram ziyaretleri yapabileceğiz. Emeği olan herkese teşekkür ediyoruz dedi.
     Büyükşehir Belediyesi tarafından ayrıca Göç ailesine gıda yardımı da yapıldı.
    
     Muhabir: Mehmet Çakmak
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Engelli gence bayram hediyesi tekerlekli sandalye Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER