Engelli kadına akülü araba hediye edildi

Engelli kadına akülü araba hediye edildi


MANİSA (A.A) - Manisa İl Genel Meclisince, doğuştan bedensel engelli 52 yaşındaki Hüsne Çetin adlı vatandaşa akülü araba hediye edildi.
     Bedensel Engelliler Derneğini ziyaret eden Manisa İl Genel Meclisi Başkanı Hayrullah Solmaz, bedensel engelli Hüsne Cengiz için talep edilen akülü arabayı kendisine teslim etti.
     Solmaz, akülü arabanın tesliminde yaptığı konuşmada, derneği bir gün önce de ziyaret ettiğini ve bu ziyarette kendisine, Hüsne Cengizin akülü arabaya ihtiyacı olduğunun iletildiğini dile getirerek, Bir gün sonrasında bu vatandaşımızın mutluluğunu görmenin huzuru içindeyiz. Artık bugün git, yarın gel geleneğinin son bulduğu bir dönemi yaşıyoruz dedi.
     Bedensel engelli Çetin de Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve ekibinin yaptıkları çalışmalarla engellilerin engelinin bir bir ortadan kalktığını ifade ederek, Devletimizin ve hükümetimizin yolu aydınlık ve açık olsun dedi.
     Başbakan Erdoğanın 17 Eylül Pazartesi günü Manisaya geleceğini öğrendiğini, kendisini çok sevdiğini ve onu görmek istediğini dile getiren Çetin, bu konuda Manisa İl Genel Meclisi Başkanı Solmazdan yardımcı olmasını istedi.
    
     Muhabir: Mustafa Yıldırım
     Yayıncı: Ufuk Kırabalı
<< Önceki Haber Engelli kadına akülü araba hediye edildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER