Engelli usulü Sıra Gecesi

Engelli usulü Sıra Gecesi -Kırşehir Engelsiz Yaşam, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde kalan gençlerin sergilediği Sıra Gecesi Gösterisi büyük beğeni topladı


KIRŞEHİR (A.A) - Kırşehir Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Engelsiz Yaşam, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezindeki gençlerin sergilediği Sıra Gecesi Gösterisi büyük beğeni topladı.
     3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla düzenlenen etkinliğe, Kırşehir Valisi Özdemir Çakacak, Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Arif Atak, çok sayıda engelli ve yakını katıldı.
     Vali Çakacak, burada yaptığı konuşmada, Türkiyede yaklaşık 8,5 milyon engellinin bulunduğunu belirterek, son 10 yılda engelliler, yaşlılar ve kimsesiz çocukların oluşturduğu dezavantajlı gruplara yönelik olarak büyük imkanlar sunulduğunu söyledi.
     Belediye Başkanı Bahçeci de, engellilere yönelik olarak yapılan hizmetlerin, 10 yıl önce hayal bile edilemeyeceğini dile getirdi.
     Konuşmalardan sonra sahne alan çocuklar ve gençler, efe oyunu, step ve dans gösterisi ile sıra gecesi gösterisi sundu.
     Sıra gecesinde, çiğ köfte yapan ve türküler eşliğinde oyunlar oynayan gençlerin gösterisi büyük beğeni topladı.
    
     -Vali Çakacak, engellilerin sorunlarını dinledi-
    
     Kırşehir Valisi Özdemir Çakacak, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Kırşehir Bedensel Engelliler Derneğini ziyaret ederek, dernek başkanı Servet Avkapan ve engellilerin sorunlarını dinledi. Çakacak, engellilere her zaman kapılarının açık olduğunu belirterek, Artık, engellilere, yaşlılara ve kimsesiz çocuklara Avrupa standatlarında hizmet verilmektedir dedi.
    
     Muhabir: Abdullah Yıldız
<< Önceki Haber Engelli usulü Sıra Gecesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER