Engelli vatandaşa akülü tekerlekli sandalye

Engelli vatandaşa akülü tekerlekli sandalye -Büyükşehir Belediyesi tarafından engelli Filiz Durana akülü tekerlekli sandalye hediye edildi


ANTALYA (A.A) - Büyükşehir Belediyesi tarafından engelli Filiz Durana akülü tekerlekli sandalye hediye edildi.
     Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından 17 yaşında ağaçtan düşerek engelli kalan Filiz Durana (33) akülü tekerlekli sandalye hediye edildi.
     Filiz Durana akülü tekerlekli sandalyeyi teslim eden Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Emin Sözen, Büyükşehir Belediyesi olarak engelli vatandaşların hayatlarını kolaylaştırmak için her türlü desteği sağladıklarını söyledi. Duran için akülü tekerlekli sandalye talimatını Başkan Akaydının verdiğini kaydeden Sözen, akülü tekerlekli sandalyeyi güle güle kullanması temennisinde bulundu.
     Emin Sözen, ayrıca eşi işsiz olan Filiz Durana maddi desteğin yanı sıra gıda, eşya ve kıyafet yardımında bulunduklarını, bundan böyle evine her gün sıcak yemek gönderileceğini bildirdi.
     Filiz Duran ise yardım için teşekkür ederek, Benim için çok önemli bir yardım. Artık istediğim yere akülü tekerlekli sandalye ile gidebileceğim diye konuştu.
    
     Muhabir: Mehmet Çakmak
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Engelli vatandaşa akülü tekerlekli sandalye Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER