Engelliler için 4 ayda 215 bin

Engelliler için 4 ayda 215 bin mavi kapak topladı -Bigada, emekli bir öğretmen, 4 ayda topladığı 215 bin kapağı Engelliler Derneğine teslim etti


ÇANAKKALE (A.A) - Biga ilçesinde, emekli bir öğretmen 4 aylık sürede 215 adet mavi kapak topladı.
     Mehmet Çetin (72), engellilere yardımcı olabilmek için 4 ay önce mavi kapak toplamaya başladı. İlçenin dört bir yanını dolaşarak kapak toplayan Çetin, sayı 215 bine ulaşınca, bunları Biga Engelliler Derneği Başkanı Havva Bacaka teslim etti.
     Çetin, kapak toplama kampanyası sayesinde engellilere tekerli sandalye alınacağını duyduğunda bu işe gönül verdiğini söyledi.
     Bigada birçok yerde dolaşarak topladığı kapakların sayısının 215 bine ulaştığını ifade eden Çetin, Kapak toplamak için gittiğim her yeri organize ettim. Tek tek anlatarak, gittiğim yerlerdeki vatandaşların da kapak toplamalarını sağladım. Onlar topladılar ben de onların topladıklarını biriktirdim. Düzenli olarak Biganın dört bir köşesini gezerek topladığım kapakları derneğe teslim ettim. Çok mutluyum. Kapak toplamaya devam edeceğim diye konuştu.
     Konuşmanın ardından, Havva Bacak ve Biga Kent Konseyi Başkanı Metin Tatlı, Çetine yaptığı katkıdan dolayı teşekkür belgesi verdi.
    
     Muhabir: Serten Akkaya / Mehmet Bayer
     Yayıncı: Haluk Yüksel
<< Önceki Haber Engelliler için 4 ayda 215 bin Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER