Engelliler Sanat Evinden, Başkan Evcilmene ziyaret

Engelliler Sanat Evinden, Başkan Evcilmene ziyaret -Muratpaşa Belediye Başkanı Evcilmen: -Engel tanımayan engelli vatandaşlarımız, kendilerine olanak tanındığı zaman çok büyük başarılara imza atıyor


ANTALYA (A.A) - Antalya Engelliler Sanat Evi kurucu yöneticisi Hülya Bostanoğlu ve üyeler, Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmeni ziyaret etti.
     Ziyerette Antalya Engelliler Sanat Evi kurucu yöneticisi Hülya Bostanoğlu ve üyeleri, engellilerin topluma kazandırılması yönünde yaptıkları sosyal ve kültürel çalışmalar hakkında Başkan Evcilmene bilgi verdi. Bostanoğlu, haftanın 6 günü sanatsal çalışmalar yaptıklarını belirterek, başta müzik olmak üzere resim, el işi ve çeşitli sanat dallarıyla ilgilendiklerini söyledi.
     Bu çalışmaları çeşitli mekanlarda vatandaşlara sunduklarını ifade eden Bostanoğlu, Çalışmalarımızda Muratpaşa Belediyesi yetkilileri her zaman yanımızda ve bizlere destek oluyor. Bizlere verdiğiniz önem ve engellilere olan duyarlılığınız nedeniyle teşekkür ediyoruz dedi.
     Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen ise belediye olarak her zaman engellilerin yanında olduklarını belirterek, Engel tanımayan engelli vatandaşlarımız, kendilerine olanak tanındığı zaman çok büyük başarılara imza atıyor. Bunun en güzel örneği sizsiniz. Çalışmalarınızı yakından takip ediyor ve başarılarınızın devamını diliyorum diye konuştu.
     Engellilere yönelik çeşitli proje çalışmaları içinde olduklarını bildiren Evcilmen, kentin belirli noktalarına bedensel engelli vatandaşların akülü araçlarını şarj edebilecekleri, şarj cihazları yerleştirmeyi planladıkların kaydetti.
     Evcilmen, ayrıca engellilere özel araçlar alarak, engelli vatandaşların talepleri doğrultusunda kullanmak istediklerini dile getirdi.
    
     Muhabir: Volkan Poliçe
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber Engelliler Sanat Evinden, Başkan Evcilmene ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER