Engellilerden Belediye Başkanı Gökhana teşekkür ziyareti

Engellilerden Belediye Başkanı Gökhana teşekkür ziyareti


ÇANAKKALE (A.A) - Çanakkalede yaşayan engelliler, Çanakkale Belediyesinin Sokağa Çıkamayan Engelli Kalmayacak sloganıyla hayata geçirdiği engellilere özel ulaşım hizmeti dolayısıyla Belediye Başkanı Ülgür Gökhana teşekkür etti.
     Engelleri nedeniyle sokağa çıkmakta ve kent içi ulaşımdan yararlanmakta güçlük çeken bedensel engelliler, sağlık hizmetlerine, sosyal ve kültürel etkinliklere, bankalara, alışveriş merkezlerine Çanakkale Belediyesi tarafından verilen özel hizmetle ulaşıyor.
     Özel ulaşım imkanından yaralanan engelliler, Gökhana teşekkür ziyaretinde bulunup, çiçek verdi.
     Gökhan, engellilerin sistemden memnun kalmalarının kendisini çok mutlu ettiğini belirterek, 2012 yılında 20 engellinin sistemden faydalandığını ve şu ana kadar 500 sefer yapıldığını kaydetti.
     Engelli aracının şoförü Nezahat Kuşçu ise verilen hizmetten engellilerin mutlu olduğunu ifade ederek, Engellilerimizi arzu ettikleri her yere götürüyoruz. Amacımız engellilerimizin hayatını kolaylaştırmak, dışarıya çıkmalarını sağlamak. Herkes gibi bu kentte onların da sağlıklı, huzurlu, mutlu olarak hayatlarını sürdürmelerini istiyoruz diye konuştu.
    
     Muhabir: Mehmet Bayer
     Yayıncı: Zafer Akpınar
<< Önceki Haber Engellilerden Belediye Başkanı Gökhana teşekkür ziyareti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER