Engellilerden Kamu Hastaneleri Birliği

Engellilerden Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterine Ziyaret


MUŞ (A.A) - Muş Bedensel Engeliler Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Hacı Yusuf Güneş ve hastane sorumlu yöneticisi Op. Dr. Özgür Ömer Yıldızı ziyaret etti.
     Muş Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Bedri Korkmaz, sağlık alanında yaşanan değişiklikle daha kaliteli hizmet verileceğine inandığını belirterek, Genel Sekreter Dr. Hacı Yusuf Güneşin de bu hizmetleri en iyi şekilde koordine edeceğini söyledi.
     Korkmaz, Engellilerin yaşadıkları sorunlar sadece kendilerinin değil, ailelerinin, çevrenin, toplumun, kısacası tüm insanların ortak sorunudur. Engelli arkadaşlarımızın kendilerine olan öz güvenlerini geliştirmek, toplumdan soyutlanmadan hayatın içinde daha çok yer almalarını ve rahat, mutlu bir yaşam sürmelerini sağlamak, hem sosyal devlet anlayışının hem de vicdani sorumluluğumuzun bir gereğidir dedi.
     Engellilerin karşılaştıkları sorunlar karşısında herkesin ve her kesimin duyarlı olması gerektiğini ifade eden Genel Sekreter Dr. Hacı Yusuf Güneş ise, Yeni yapılan hastanede engelli vatandaşlarımız için tüm teknoloji imkanlarından yararlanılmıştır. Her insan bir engelli adayıdır. Bu yüzden engelli vatandaşlarımıza karşı daha çok duyarlı olmamız gereklidir dedi.
    
     Muhabir: Sabri Yıldırım / Yunus Okur / Sıtkı Yıldız
     Yayıncı: Şükran Yücel
<< Önceki Haber Engellilerden Kamu Hastaneleri Birliği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER