Erdek Belediye Başkanı Aysan:

Erdek Belediye Başkanı Aysan: -Erdekin çıkarlarını hiçe sayan CHPli üyeler, hep siyasi hesap peşinde


BALIKESİR (A.A) - Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, Erdekin çıkarlarını hiçe sayan CHPli üyeler, hep siyasi hesap peşinde dedi.
     Aysan, düzenlediği basın toplantısında, mecliste 6 AK Partiliye karşı 9 CHPli üye bulunduğunu söyledi.
     Komisyonlarda da çoğunluğun, CHPnin elinde olduğunu ifade eden Aysan, şöyle konuştu:
     İşlerine geldiği konuda karar veriyorlar, gelmediğinde ise komisyonlardan karar çıkarmıyorlar. İşte bunun son örneğini, Kastri bölgesindeki imar planının görüşüleceği Ağustos ayındaki meclis toplantımızda yaşadık. Konuyla ilgili olarak, CHPlilerin çoğunluğundaki İmar Komisyonundan yine karar çıkmadı. Böyle meclis üyeliği olmaz. Sizi de halk, bizim gibi Erdeke hizmet için seçti. Ama CHP grubu, sorumluluktan kaçıyor. Kastri bölgesindeki sorumluluğu da bize yıkmak isterken, kararı siz alın diyor. Tabii, Kastri bölgesindeki sorunun çözümü konusunda riskler ve pürüzler var. Alınacak meclis kararı sonrasında, mağdur olduklarını öne sürecek vatandaşların dava açarak, yapılacak plan değişikliklerinin veya uygulanacak 18in iptalini isteme hakları bulunuyor. Aslında biz, bu bölgede yerleri bulunan hiçbir vatandaşımızı mağdur etmek istemiyoruz. Ama bunu sağlamak için CHPlilerle, iyi niyet içinde hareket etmeli ve oy birliğiyle bir karar almak zorundayız.
     Erdekteki 12 bin 800 seçmenin, CHPnin, 3,5 yıldır belediyeyi çalıştırmamak için ortaya koyduğu engelleri gördüğünü belirten Aysan, İşte bu sıkıntılar sonucunda, henüz 43 yaşındayken, kalbimdeki üç damar değişti dedi.
    
     Muhabir: Ahmet Pesen
     Yayıncı: Zafer Akpınar
<< Önceki Haber Erdek Belediye Başkanı Aysan: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER