Erdoğdu yolunda kamulaştırma çalışmaları

Erdoğdu yolunda kamulaştırma çalışmaları


TRABZON (A.A) - Trabzonda Erdoğdu yolu güzergahındaki 120 parselden 108inin kamulaştırılması sonucu evlerin yıkım ve yol yapım çalışmalarına devam ediliyor.
     Bugüne kadar 59 binanın yıkımının gerçekleştirildiği kamulaştırmalara 46 milyon lira harcanırken, kalan 12 parselin kamulaştırması için hukuki süreç devam ediyor.
     Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Erdoğdu yolunda yapım ve yıkım işlemlerinin planlandığı şekilde devam ettiğini belirterek, şunları söyledi:
     Trabzon için en öncelikli projelerden biri olan Erdoğdu yolunun yapımı hızla devam ediyor. Biz bu yolun 2014 yılı sonuna kadar tamamlanacağı sözünü verdik. Karayolları ve yüklenici firma güzel bir koordinasyonla çalışmalarını sürdürüyor. Belediye olarak biz de üzerimize düşeni yapıyoruz. Direkt ve dolaylı olarak 100 binin üzerinde insana hizmet veren Erdoğdu yolunda yıkılamaz denilen binaların kamulaştırılıp yıkıldığını görmek bizleri son derece mutlu ediyor. Trabzon halkı bu ve bundan daha güzel hizmetlere layıktır. Biz de bunun için çalışıyoruz.
    
     Muhabir: Cenk Yavuz Usta
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Erdoğdu yolunda kamulaştırma çalışmaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER