Ereğli Kaymakamı Çay:

Ereğli Kaymakamı Çay: Ereğlide 3 dernek ve bir temsilcilik akülü tekerlekli sandalye bağışında bulundu


ZONGULDAK (A.A) - Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay, Ereğlide 3 dernek ve bir temsilcilik akülü tekerlekli sandalye bağışında bulundu dedi.
     Çay, Ereğli Fiziksel Engelliler Derneğinde gerçekleştirilen akülü tekerlekli sandalye dağıtım töreninde yaptığı konuşmada, ilçede 100e yakın akülü tekerlekli sandalye ihtiyacı bulunduğunu söyledi.
     Akülü tekerlekli sandalye ihtiyacı eksikliğinin birlik ve beraberlik içerisinde kapatılacağına inandığını anlatan Çay, şöyle konuştu:
     Ereğlide 3 dernek ve bir temsilcilik akülü tekerlekli sandalye bağışında bulundu. Engelleri kaldıralım sloganı ile başlatılan kampanyanın okullarda da devam etmektedir. Bu tür gelişmeler bizleri mutlu ediyor. Emeği geçen ve destek veren herkese teşekkür ediyorum. Engelliler şöleninde de bu tekerlekli sandalyeleri teslim etmeyi hedefliyoruz.
     Türk Metal Sendikası Ereğli Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş da ERDEMİR çalışanları olarak bir aile olduklarını her platformda gösterdiklerini ve tekerlekli sandalye bağışında bulunan dernek başkan ve yöneticilerine teşekkür ettiğini belirtti.
     Erdemir Teknikerler Derneği, Erdemir Formenler ve Teknisyenler Derneği, Erdemir Mühendisler Derneği, Zonguldak Barosu Ereğli Temsilciliği tarafından hediye edilen 4 adet akülü tekerlekli sandalye engelli Merve Özdemir, Yılmaz Aslan, Aynur Mutlu ve Erkan Demirhana teslim edildi.
     (MUH-FER-NER)
<< Önceki Haber Ereğli Kaymakamı Çay: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER