Erganispora tecrübeli oyuncu

Erganispora tecrübeli oyuncu


DİYARBAKIR (A.A) - Bölgesel Amatör Lig 2. Grupta şampiyon olmanın hesaplarını yapan Erganispor, kadrosuna Serkan Yıldıkı dahil etti.
     Sarı siyahlı ekip, geçen sezon Spor Toto 3. Lig 3. Grup ekiplerinden Erzurum Büyükşehir Belediyesporda forma giyen ve oynadığı 11 maçta 1 gol atan Serkan Yıldık ile bir yıllığına anlaştı.
     Takımla birlikte idmana çıkan 32 yaşındaki tecrübeli savunma oyuncusu, 4 kez 17 Yaş Altı Milli Takım forması giyerken, 7si Süper Lig olmak üzere kariyerine toplam 188 resmi maçı sığdırdığı açıklandı.
     Öte yandan çalışmalarını ilçede sürdüren Erganisporun 6-7 Eylülde Yozgata kampa gideceği açıklandı. Sarı siyahlı kulübün transferde profesyonel liglerde forma giyen önemli oyuncularla anlaşmaya vardığı ve konu ile ilgili açıklamanın kamp öncesinde yapılacağı öğrenildi.
     Teknik Direktör Emin Sevmiş, şu an için savunma ve forvet oyuncularıyla takıma takviye yapmaya çalıştıklarını belirterek, Çok çalışıyoruz. Bir yandan da transfer yapıyoruz. Yönetimle mükemmel bir uyum yakaladık. Erganide çok güzel bir hava var. Tesislerimiz de çok güzel. Bazı mevkilere takviye yapacağız. Savunma ve forvete deneyimli oyuncular alacağız. Ondan sonra iyi kamp yaparak lige odaklanacağız dedi.
    
     -Takımı daha iyi yerlere taşıyacağız
    
     Erganispor Basın Sözcüsü Süleyman Kızan ise futbolcuların çalışmalarını Teknik Direktör Emin Sevmiş nezaretinde aralıksız olarak sürdürdüğünü ifade ederek, yönetim kurulu olarak takımı daha iyi yerlere taşımak için canla başla çalıştıklarını söyledi.
    
     Muhabir: Ekrem Senvar/Şaban Yılmaz
     Yayıncı: İrfan Cemiloğlu
<< Önceki Haber Erganispora tecrübeli oyuncu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER