Ersal güven tazeledi

Ersal güven tazeledi -Türkiye Emekliler Derneği Isparta Şubesi 11. Olağan Genel Kurulunda mevcut başkan Abdülkadir Ersal güven tazeledi


ISPARTA (A.A) - Türkiye Emekliler Derneği Isparta Şubesi 11. Olağan Genel Kurulunda mevcut başkan Abdülkadir Ersal güven tazeledi.
     Halk Eğitim Merkezi toplantı salonunda gerçekleşen genel kurula AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Türkiye Emekliler Derneği Genel Başkanı Kazım Ergün ile siyasi partilerin il başkanları ve üyeler katıldı.
     Kongrede divan başkanlığı yapan Kazım Ergün, son günlerde yaşanan terör olaylarına dikkat çekerek, terörün Türkiyede bitmesi gerektiğini söyledi.
     Dernek olarak emekli, dul ve yetimlere hizmet götüren 97 şubelerinin bulunduğunu ifade eden Ergün, Türkiye genelinde 10 milyon 400 bin emekli bulunuyor. Sosyal güvencesi bulunan 23 milyona yakın çalışan var. Dernek olarak önemli çalışmalara imza atıyoruz. Tüm emeklilerin yararlanacağı, Ankarada kurulacak 110 kişilik misafirhanenin temelini ekim ayı içerisinde atacağız. Daha sonra İstanbulda misafirhane kurulması için çalışmalara ağırlık vereceğiz dedi.
     Genel Başkan Ergün, emeklilerden ilaç parası ve katkı payı gibi kesintilerin kaldırılmasını istediklerini vurgulayarak, emeklinin hak ettiği konuma gelmesi için mücadelelerinin devam edeceğini kaydetti.
     Türkiye Emekliler Derneği Şube Başkanı Abdülkadir Ersal ise birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarını yürüteceklerini kaydetti.
     Konuşmaların ardından tek liste ile gidilen seçimlerde mevcut başkan Abdülkadir Ersal, kullanılan oyların tamamını alarak yeniden başkanlığa seçildi.
     Yönetim kurulunda ise şu Faik Yıldız, Elmas Öz, Sabri Şahin ve Mehmet Şevik bulunuyor.
    
     Muhabir: Durmuş Genç
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Ersal güven tazeledi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER