Erzurumda cenaze taşıyan otobüsün devrilmesi

Erzurumda cenaze taşıyan otobüsün devrilmesi -İstanbuldan Ardahana cenaze taşıyan otobüsün devrilmesi sonucu ölen Polat Bahadırın cenazesi, Göle ilçesinde toprağa verildi


ARDAHAN (A.A) - Erzurumda cenaze taşıyan otobüsün devrilmesi sonucu hayatını kaybeden Polat Bahadırın cenazesi, Ardahanın Göle ilçesinde toprağa verildi.
     İstanbuldan Ardahana cenaze taşıyan Bahçelievler Belediyesine ait Şaban Taşçıoğlu yönetimindeki 34 ZA 8150 plakalı otobüsün, Erzurum-Tortum karayolu Güzelyayla geçidi Akçur mevkisinde şarampole devrilmesi sonucu yaşamını yitiren Polat Bahadırın cenazesi, Göle ilçesine getirildi.
     Bahadır için Bellitepe Köyü Camisinde öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazına, Bahadırın yakınları, Göle Kaymakamı Fatih Özdemir ve kamu kurum müdürleri katıldı.
     İlçe Müftüsü Yavuz Yıldızın kıldırdığı cenaze namazının ardından, evli ve 2 çocuk basası Polat Bahadırın cenazesi köy mezarlığında toprağa verildi.
     Cenaze törenine katılan yaralılardan Yavuz Baştuğ da burada taziyeleri kabul etti.
     Almanyada yaşadığı öğrenilen Bahadırın, İstanbulda tedavi gördüğü hastanede karaciğer yetmezliğinden hayatını kaybeden Kasım Baştuğun cenaze törenine katılmak için Türkiyeye geldiği öğrenildi.
     Bu arada, Kaymakam Özdemir, gazetecilere yaptığı açıklamada, Erzurumdaki çeşitli hastanelerde tedavisi süren yaralılar hakkında bilgi sahibi olduğunu belirterek, yaralıların gerek Erzurumdaki gerekse Ardahandaki yakınlarının bir sıkıntısı olması halinde gerekli yardımların yapılacağını söyledi.
     Kazada ölen ve yaralananların bazı özel eşyalarının Erzurumda olduğunu dile getiren Özdemir, Onların da en kısa sürede getirtilmesi için kolaylık sağlayacağız dedi.
    
     Muhabir: Günay Nuh / Ayşe Yıldız
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Erzurumda cenaze taşıyan otobüsün devrilmesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER