Erzurumda fuhuş operasyonu

Erzurumda fuhuş operasyonu -İki otelde fuhuş yapmak ve fuhşa aracılık ettikleri iddiasıyla 2si kadın 6 kişi gözaltına alındı -Fuhuş yapıldığı belirlenen 2 otele ise 3 ay süreyle kapatma cezası verildi


ERZURUM (A.A) - Erzurumda iki otelde fuhuş yapmak ve fuhşa aracılık ettikleri iddiasıyla 2si kadın 6 kişi gözaltına alındı.
     Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, Gez Mahallesi Kazım Karabekir Caddesinde bir otel ile Cedit Mahallesi Tahtacılar Caddesinde başka bir otele operasyon düzenledi. Operasyonda, biri yabancı uyruklu 2 kadın ile aralarında otel sorumlularının da bulunduğu 6 kişi gözaltına alındı.
     İfadeleri alınan 2 kadın, bulaşıcı hastalık taşıyıp taşımadıklarının belirlenmesi için Zührevi Hastalıklar Baştabipliğine sevk edilirken, diğer 4 kişi hakkında fuhşa aracılık ettikleri ve yer temin ettikleri iddiasıyla yasal işlem yapıldı.
     Zührevi Hastalıklar ve Fuhuşla Mücadele Komisyonunca söz konusu iki otelde para karşılığı fuhuş yapıldığı gerekçesiyle otellerin 3 ay süreyle kapatılmasına karar verildi. Karar doğrultusunda oteller mühürlenerek kapatıldı.
     Para karşılığı fuhuş yaptığı tespit edilen yabancı uyruklu kadın ise Yabancılar Şube Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından sınır dışı edildi.
    
     Muhabir: Hasan Özkal / Çağlar Sefertaş
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Erzurumda fuhuş operasyonu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER