Erzurumda ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımı

Erzurumda ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımı


ERZURUM (A.A) - Erzurum Büyükşehir Belediyesinin kentteki ihtiyaç sahibi 5 bin aileye gıda yardımı yapacağı bildirildi.
     Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, yaptığı yazılı açıklamada, sosyal yardımlaşma ve dayanışmanın ramazan ayında farlı bir anlam kazandığını belirterek, Erzurumdaki ihtiyaç sahibi aileler için seferber olduklarını söyledi.
     İhtiyaç sahibi ailelerin gıda ihtiyacını karşılamak için Ramazan Kumanyası adı altında kampanya düzenlediklerini ifade eden Küçükler, Yoksul ailelerimizin temel gıda maddelerine duyacağı ihtiyacı göz önünde bulundurarak, Ramazan ayına özel kumanyalar hazırladık. Gıda paketlerini ekiplerimizle birlikte ailelerimize ulaştırıyoruz dedi.
     Ramazan kumanyalarını ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırırken, gizliliğe büyük önem verdiklerini belirten Küçükler, şunları kaydetti:
     Yoksul ailelerimiz için her ay ortalama 70 bin ekmek dağıtıyoruz. Ramazan dolayısıyla ekmek dağıtımlarını yüzde 20 oranında artırdık. Bizden ekmek yardımı alan ailelerimizin dışında, şehrimizin muhtelif semtlerinde ikamet eden yoksul aileler için hazırladığımız paketlerin dağıtımı da sürüyor. Şehrimizde 5 bin aileye gıda yardımı yapacağız.
    
     Muhabir: Ayşe Yıldız
     Yayıncı: Yahya Öylek
<< Önceki Haber Erzurumda ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER