Erzurumda ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına ayakkabı

Erzurumda ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına ayakkabı yardımı


ERZURUM (A.A) - Erzurum Kazım Karabekir İlköğretim Okulu Aile Birliği, okulda maddi durumu iyi olmayan ailelerin çocuklarına ayakkabı yardımı yaptı.
     Okul Aile Birliği Başkanı Nuri Çelik, Kazım Karabekir İlköğretim Okulu öğretmenlerinden sınıflarında kışlık ayakkabısı olmayan çocukları tespit etmelerini istedi.
     Tespit edilen öğrencilerin ayakkabı numaralarının belirlenmesinin ardından alınan botlar okul müdürü İbrahim Şimşeke teslim edildi. Okul müdürü Şimşek, botları danışman öğretmenlerinin yardımıyla ihtiyaç sahibi çocukları dağıttı.
     Çelik, bu tür dayanışmaların tüm duyarlı vatandaşlar tarafından yapılması gerektiğini belirterek, Birlik olarak bu duruma duyarsız kalmamız mümkün değildi ve gereğini yaptık. Tüm okul aile birliklerine ve vatandaşlarımıza örnek bir davranış olmasını ve her okulda böyle çalışmaların yapılmasını temenni ediyorum. Bu yönde dayanışma ve yardımlaşmalarımız devam edecek dedi.
     Okul müdürü Şimşek ise özellikle kar yağışı ve soğuk havanın yaşandığı bugünlerde ihtiyaç sahibi çocuklara bu şekilde bir yardımın yapılmasının mutluluk verici bir davranış olduğunu ifade ederek, Çelik ve üyelere teşekkür etti.
    
     Muhabir: Sagip Sezginer
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Erzurumda ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına ayakkabı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER