Erzurumda kamyon damperinin beton kemere çarpması

Erzurumda kamyon damperinin beton kemere çarpması -Kazada hayatını kaybeden Palandöken Belediye personeli, toprağa verildi


ERZURUM (A.A) - Erzurumda bir kamyon damperinin beton kemere çarpması sonucu hayatını kaybeden belediye pesroneli Kubilay Oker, toprağa verildi.
     Palandöken Belediyesine ait Muhammed Kubilay Oker yönetimindeki 25 EV 893 plakalı kamyonun, Osmangazi Mahallesi Yıldızkent semti Boğaz mevkisindeki beton kemere çapması sonucu hayatını kaybeden sürücü Oker için Yenişehir Hacı Ahmet Baba Camisinde cenaze töreni düzenlendi.
     Öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından, Palandöken Belediye personeli Oker, Asri Mezarlıkta toprağa verildi.
     Evli ve üç çocuk babası olan Okerin cenaze törenine, Palandöken Kaymakamı Şenol Esmer, Belediye Başkanı Orhan Bulutlar,Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz ve kamu kurum müdürleri katıldı.
     Okerin yakınlarını teselli etmeye çalışan Bulutlar, Çalışkan bir kardeşimizdi, acımız büyük. Kendisine Allahtan rahmet, ailesine, sevenlerine, yakınlarına, mesai arkadaşlarına sabır ve başsağlığı diliyorum ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Ayşe Yıldız
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Erzurumda kamyon damperinin beton kemere çarpması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER