Erzurumda uyuşturucu operasyonu

Erzurumda uyuşturucu operasyonu -Sokak satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 6 kişi adliyeye sevk edildi


ERZURUM (A.A) - Erzurumda sokak satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 6 kişi adliyeye sevk edildi.
     Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliğine bağlı ekipler, S.S, E.F, S.B, N.Y, H.G ve N.Snin temin ettikleri uyuşturucu maddelerini sokak satıcılığı yaparak piyasaya sürdüklerini tespit etti.
     Yakutiye ilçesi Gavurboğan Mahallesinde sokak satıcılarına yönelik 6 ayrı noktaya eş zamanlı operasyon düzenleyen ekipler, bu kişilerin içici konumda olan 22 kişiye 1-2 gramlık olarak hazırlanmış 75 gram esrar maddesi ile 1 adet extacy hap satışı yaptıklarını belirledi.
     Ekipler, uyuşturucu madde satın alan 22 kişi hakkında kullanmak için uyuşturucu madde bulundurmak suçundan adli işlem yaptı.
     İştirak halinde uyuşturucu madde ticareti yapmak, satmak ve kullanmak suçundan gözaltına alınan 6 kişi ise emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.
    
     Muhabir: Hasan Özkal / Zekeriya Kaya
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Erzurumda uyuşturucu operasyonu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER