Erzurum Büyükşehir Belediyesi Başkanı Küçükler,

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Başkanı Küçükler, MAGESDERi ziyaret etti


ERZURUM (A.A) - Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Mahallebaşı ve Gülahmet Esnaf ve Sanatkarları Derneğini ziyaret etti.
     Mahallebaşındaki dernek binasında MAGESDER Başkanı Abdurrahman Oğuz ve yönetim kurulu üyeleriyle görüşen Küçükler, burada semt esnafıyla bir süre sohbet etti.
     Küçükler, burada yaptığı açıklamada, Mahallebaşı semtinde belediyenin ofis açarak, haftanın en az bir günü halkın sorunlarının dinleyeceğini söyledi.
     Mahallebaşına önem verdiklerini, bu nedenle devlet eliyle ilk yatırımın belediye tarafından yapıldığını belirten Küçükler, şöyle konuştu:
     Belediye olarak burada açacağımız ofiste halkımız gelip sorunlarını sıkıntılarını rahatlıkla anlatabilecek. Halkımıza daha yakın olmak için böyle bir çalışmayı hayata geçirmeyi düşünüyoruz. Belediye olarak yaptığımız Süt Ürünleri Çarşısı, Mahallebaşının tekrar eski günlerine geri dönmesi için bir adımdır. Esnafın sorunlarıyla ilgilenmek ve çözüm bulmak için her zaman olduğu gibi ziyaretlerimiz yine devam edecek. Erzurumun en güzel esnaflık yapan yerlerinin başında burası geliyor. Mahallebaşını eski günlerine kavuşturmak için üzerimize ne düşüyorsa yapacağız.
     Oğuz da Küçüklere, Mahallebaşı semtinde resim kurumların şube açmasında yaptığı çalışmalardan dolayı kendisine teşekkür etti.
    
     Muhabir: Selami Küçükoğlu
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Erzurum Büyükşehir Belediyesi Başkanı Küçükler, Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER