Erzurum Emniyet Müdürü Yıldızdan

Erzurum Emniyet Müdürü Yıldızdan AA Bölge Müdürü Kayaya ziyaret


ERZURUM (A.A) - Emniyet Müdürü Halit Turgut Yıldız, Anadolu Ajansı (AA) Erzurum Bölge Müdürü Zekeriya Kayayı ziyaret etti.
     Kaya, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Yıldıza Anadolu Ajansının çalışmaları hakkında bilgi verdi.
     Anadolu Ajansının yurt içinde olduğu gibi uluslararası alanda da etkili olma yolunda ilerlediğini ifade eden Kaya, ajansta son 1 yıl içerisinde önemli gelişmelerin yaşandığını söyledi.
     Kaya, Anadolu Ajansının tarihe önemli notlar düştüğünü belirterek, 3 dilde yayımlanan AA 2012 Almanağı kitapçılarda satışa sunuldu. 2012 yılındaki önemli gelişmelerin kronolojik sırayla yer aldığı almanak Türkçe, İngilizce ve Arapça olarak raflarda yerini aldı dedi.
     Emniyet Müdürü Yıldız da Anadolu Ajansının Türk basınının kilometre taşlarından biri olduğunu belirterek, Ülkemizdeki gelişmelerin dünyaya duyurulması önemli. Türkiye bölgesinde söz sahibi bir ülke konumunda. Türkiyesiz Ortadoğu, Balkanlar, Avrupa ve dünya düşünülemez. Bu anlamda Anadolu Ajansının görev ve sorumlulukları oldukça fazla diye konuştu.
     Kaya, ziyaret anısına Yıldıza Anadolu Ajansının 2012 yılı takvimini ve Sarıkamış Şehitlerini Anma programı kapsamında Şenkayanın Gaziler Köyündeki Çakır Baba Şehitliğinde çekilen fotoğrafını hediye etti.
    
     Muhabir: Zehra Melek Çat
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Erzurum Emniyet Müdürü Yıldızdan Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER