Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Çintimar: Şehirde tenis sporu adına önemli bir hamle başlatıldı


ERZURUM (A.A) - Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, Şehirde tenis sporu adına önemli bir hamle başlatıldı dedi.
     Çintimar, yaptığı yazılı açıklamada, Doğu Anadolu Bölgesinde tenisin yaygınlaşması için Türkiye Tenis Federasyonu tarafından düzenlenecek olan Doğu Tenis Ligine en fazla katılımın Erzurumdan olacağını belirtti.
     Çintimar, spor kenti olan Erzurumda kış ve buz sporları ile salon sporlarının yanı sıra tenisinde Erzurumda bir marka spor dalı olması için hareket ettiklerini belirtti. Çintimar, şunları kaydetti:
     Şehirde tenis sporu adına önemli bir hamle başlatıldı. Doğu Tenis Ligine Gençlikspor, Ayzenspor, Çelebispor, Tozoğlu, Tenis ve Kayak Kulübü olmak üzere 5 takım katılacak. 17 Eylülde Ağrıda yapılacak olan Tenis Ligi Müsabakalarına Erzurumdan 35 sporcu katılacak. Bütün spor dallarına olduğu gibi tenise de büyük bir önem veriyoruz. Antrenörlerimizin ve il temsilcimizin çalışmalarını destekliyoruz.
     Çintimar, Erzurumda yaş kış demeden sportif anlamda çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdürdüklerini belirterek, yaz sezonunda 5 bini aşkın öğrenciye spor yapma imkanı sağladıklarını kaydetti.
    
     Muhabir: Gamze İspirli
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER