Erzurum İl Genel Meclisinin Eylül ayı

Erzurum İl Genel Meclisinin Eylül ayı toplantısı


ERZURUM (A.A) - Erzurum İl Genel Meclisinin Ekim ayının ikinci toplantısı yapıldı.
     İl Genel Meclisi Başkanı Bülent Taşkesenligil başkanlığında yapılan toplantıda, İngilterenin başkenti Londrada düzenlenen 2012 Londra Paralimpik Oyunlarında okçulukta bronz madalya kazanan Doğan Hancı, meclis üyelerine oyunlar hakkında bilgi verdi.
     Hancı, elde ettiği başarıdan dolayı kendisine gösterilen ilginin mutluluğunu arttırdığını, yeni başarılar elde etmek için daha yoğun çalışacağını belirtti.
     Meclis üyeleri adına Hancıya altın hediye eden Taşkesenligil, alınan başarının Erzurum için büyük önem taşıdığını söyledi.
     Türkiyenin isminin oyunlarda başarıyla anılmasının ülke adına gurur verici olduğunu belirten Taşkesenligil, şunları kaydetti:
     Meclisimizde misafir ettiğimiz Doğan kardeşimiz elde ettiği başarıyla hepimizin göğsünü kabarttı. Kendisinin bundan sonra farklı başarılara imza atacağına yürekten inanıyoruz. Bundan sonraki süreçte Hancının kendisi gibi başarılı okçular yetiştirerek, uluslararası organizasyonlarda Türkiyenin başarıyla temsil edilmesini katkı sağlaması büyük bir avantaj.
     Toplantının ardından meclis üyeleri Hancı ile hatıra fotoğrafı çektirdi.
    
     Muhabir: Selami Küçükoğlu
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Erzurum İl Genel Meclisinin Eylül ayı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER