Erzurum Valisi Öztürk:

Erzurum Valisi Öztürk: -Yeni teşviklerle, avantajlı olduğunu düşündüğümüz turizm alanlarında sonuç alacağımıza inanıyorum


ERZURUM (A.A) - Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk, Yeni teşviklerle, avantajlı olduğunu düşündüğümüz turizm alanlarında sonuç alacağımıza inanıyorum dedi.
     Öztürk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yeni teşvik paketi kapsamında sadece yurt dışından değil, Türkiyenin farklı illerindeki işadamlarını da Erzuruma çekmeye çalıştıklarını belirterek, yatırım yapmak isteyenlerin, teşvikin sağlayacağı yarar için yeniden hesap yapmaya başladığını söyledi.
     Erzurumun genel olarak 5. teşvik paketine tabii tutulduğunu anımsatan Öztürk, Bu teşvik paketlerinin en yükseği altıdır. Ama birçok alanda, özellikle organize sanayi bölgeleri içeresinde yapılan yatırımlarda 6. sınıf teşviklerden yararlanma imkanını elde edeceğiz diye konuştu.
     Birçok sektörün 6. teşvik paketini kapsadığını ifade eden Öztürk, şunları kaydetti:
     Birçok sektör altıncı sınıf sayılıyor. Erzurum da böyle. İşte turizm alanları bunlardan bir tanesi. Termal sular, turizm, konaklama tesisleri gibi yerler. Dolayısıyla Erzurumda bundan yaralanacaktır diye bekliyoruz. Yeni teşviklerle, özellik avantajlı olduğunu düşündüğümüz turizm alanlarında sonuç alacağımıza inanıyorum.
    
     Muhabir: Ayşe Yıldız
     Yayıncı: Muharrem Aksakallı
<< Önceki Haber Erzurum Valisi Öztürk: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER