Erzurum Valisi Öztürk:

Erzurum Valisi Öztürk: İnşaat mevsiminin başlayacağı önümüzdeki günlerde yatırımlarımızın istenilen seviyeye ulaşması için tüm imkanlarımız seferber edilecektir


ERZURUM (A.A) - Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk, inşaat sezonunda yatırımların istenilen seviyeye ulaşması için bütün imkanların seferber edileceğini bildirdi.
     Öztürk, gazetecilere yaptığı açıklamada, kentte inşaat sezonunun başlamak üzere olmasına rağmen bazı kuruluşların yatırımlarının bazı kuruluşların ise ödeneklerinin henüz belli olmadığını ifade etti.
     İnşaat mevsiminde istenilen başarının yakalanabilmesi için herkesin üzerine düşen görevi yerine getirmesi gerektiğini vurgulayan Öztürk, Toplam proje sayımız 707dir. Proje tutarı 4 milyar 654 milyon 458 bin lira. Gelen ödenek 362 milyon 303 bin, harcama tutarı da 72 milyon 648 bin liradır. Nakdi gerçekleşme oranı yüzde 20dir dedi.
     Ödenek taleplerinin bir an önce yapılıp, ihalelerin zamanında yapılmasının yatırımların gerçekleşme oranlarının yükseleceğine dikkati çeken Öztürk, İnşaat mevsiminin başlayacağı önümüzdeki günlerde yatırımlarımızın istenilen seviyeye ulaşması için tüm imkanlarımız seferber edilecektir diye konuştu.
    
     Muhabir: Ayşe Yıldız
     Yayıncı: Hasan Özkal
<< Önceki Haber Erzurum Valisi Öztürk: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER