Es

Es-Es, ligin zirvesine oynayan takımları zorluyor -Eskişehirspor, ligde ilk 7 sırada yer alan 4 takımla yaptığı maçları kaybetmedi


ESKİŞEHİR (A.A) - Eskişehirspor, ligde ilk 7 sırada yer alan 4 takımla yaptığı maçları kaybetmedi.
     Kırmızı şimşekler, Spor Toto Süper Ligin 7nci haftasında lig lideri Galatasaraya konuk oldu. Bu maçta rakibiyle 1-1 berabere kalan Es-Eslerin golünü Erkan Zengin, attı.
     Eskişehirspor, 12nci haftada da Fenerbahçe ile sahasında 1-1 berabere kalırken Es-Eslerin golü Necati Ateşden geldi. 13üncü hafta da Trabzonspor ile deplasmanda karşılaşan kırmızı siyahlı takım, rakibini 3-0 mağlup etti. Bu maçta, Diomansy Kamara, Necati Ateş ve Servet Çetin takımı adına rakip fileleri havalandırdı.
     Zorlu fikstürde, 14üncü hafta Kasımpaşayı sahasında ağırlayan Eskişehirspor, rakibiyle 2-2 berabere kaldı. Eskişehirsporun golleri Diomansy Kamara ve Burhan Eşerden geldi.
     Yaptığı 14 maçta 6 galibiyet, 4 beraberlik ve 4 mağlubiyetle 5inci sırada bulunan Eskişehirspor, 7 Aralıkta BJK İnönü Stadında Beşiktaş ile karşılaşacak. Eskişehirspor, şu anda lig sıralamasında 2nci durumdaki Antalyaspor ile de 17nci haftada maç yapacak.
    
     Muhabir: Deniz Açık
     Yayıncı: Mürsel Çetin

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER