Esenlik, müşterilerine 4 otomobil ve çeşitli

Esenlik, müşterilerine 4 otomobil ve çeşitli hediyeler dağıttı


MALATYA (A.A) - Malatya Belediyesine bağlı Esenlik İmar İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, düzenlediği çekilişte müşterilerine 4 otomobil ve çeşitli hediyeler dağıttı.
     Esenlik şirketinin hediye çekilişi Eski Belediye Meydanında gerçekleştirildi. Şirkete bağlı süpermarketlerden alışveriş yapan 97 bin 518 kişinin iştirak ettiği çekilişte, müşterilere 4 otomobil ve 24 adet çeşitli hediyeler dağıtıldı.
     Malatya Belediye Başkan Yardımcısı Alican Bozkurt, çekiliş öncesi yaptığı konuşmada, Esenlikin 30uncu süpermarketini açmasının yanı sıra Beton Elemanları Fabrikası, gerçekleştirdiği inşaat faaliyetleriyle de göz doldurduğunu söyledi.
     Esenlikin bütün kazancının yatırım olarak Malatyaya harcandığını dile getiren Bozkurt, Bugün dağıtımını yapacağımız otomobiller de neticede hemşehrilerimize veriliyor. Gönül ister ki, her vatandaşımıza bir otomobil verelim. Buna rağmen karınca kararınca, kazandıklarını sizlerle paylaşan şirketimizin bütün çalışanlarını kutluyorum dedi.
     Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz da 90 günde 3 çekiliş yapacaklarını belirterek, 12 otomobil, 72 adet de hediye dağıtacaklarını söyledi.
     Boyraz, süpermarket şubesi açtıkları Kahramanmaraş ve Adıyaman Gölbaşında da çekilişle otomobil dağıttıklarını ifade etti.
     Yeni süpermarket şubesini Bostanbaşına açacaklarını kaydeden Boyraz, Doğu Anadolu Bölgesinde ilk defa bir kumlamalı kilit taşı fabrikası açacaklarını da bildirdi. Boyraz, Esenlik süpermarketlerde, üretimde, inşaatta her alanda büyüyor ve bir değer olmaya devam ediyor dedi.
    
     Muhabir: Yeter Erdine / Tuba Karahan
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber Esenlik, müşterilerine 4 otomobil ve çeşitli Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER