Eşi sayesinde dolandırılmaktan kurtuldu

Eşi sayesinde dolandırılmaktan kurtuldu -Adanada kendisini komiser olarak tanıtan kişiye para göndermek için bankaya giden kişi, eşinin durumu polise bildirmesi sayesinde dolandırılmaktan kurtuldu


ADANA (A.A) - Kozan ilçesinde kendisini komiser olarak tanıtan kişiye para göndermek için bankaya giden kişi, eşinin durumu polise bildirmesi sayesinde dolandırılmaktan kurtuldu.
     Ahmet Kılıçı telefonla arayan bir kişi, kendisinin komiser olduğunu ve şahsi bilgileri ile cep telefonu hattının terör örgütü tarafından kullanıldığını belirterek, sorunun çözülmesi için vereceği hesap numarasına para yatırması gerektiğini söyledi.
     Kılıç, arayan kişiye inanarak banka şubesine gitmek üzere evden çıktı. Bu sırada durumdan şüphelenerek 115 Polis İmdat hattını arayan Kılıçın eşi, görevlilere olayı anlattı.
     İhbar üzerine araştırma başlatan ekipler, bir banka şubesinde ulaştıkları Kılıça dolandırılabileceğini söyleyerek işlem yapmasını engelledi. Bu arada, Kılıçı tekrar arayan zanlı, telefonu polislerin alması üzerine görüşmeyi sonlandırdı.
     Kılıç, banka önünde gazetecilere yaptığı açıklamada, eşinin durumu polise bildirmesi sonucu dolandırılmaktan kurtulduğunu belirtti.
    
     Muhabir: Volkan Varan / Anıl Bağrık
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Eşi sayesinde dolandırılmaktan kurtuldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER