Eski Adana Demirspor kulüp binasının yıkımı

Eski Adana Demirspor kulüp binasının yıkımı


ADANA (A.A) - Adana Büyükşehir Belediyesince yürütülen Atatürk Caddesini, altgeçitle Mustafa Kemal Paşa Bulvarı ile bağlama projesi kapsamında Adana Demirspor Kulübünün eski binasının bulunduğu apartmanın yıkım çalışmaları devam ediyor.
     Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Adana Demirspor eski kulüp binasının da bulunduğu 10 katlı binanın üzerine çıkartılan iş makinesi son 3 katın yıkımını tamamlarken, çalışmaların çevreye zarar vermemesi için üst düzeyde önlem alındığı ifade edildi.
     Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Atatürk Caddesini, Mustafa Kemal Paşa Bulvarı ile İbo Osman Caddesini takiple Kenan Evren Bulvarına bağlanması projesi kapsamındaki yıkımın tamamlanmasından sonra, Adananın kuzey-güney aksında yeni bir bulvara kavuşağını, böylece trafik akışının rahatlayacağını belirtti.
     Aldırmaz, TCDD ile yapılan anlaşma sonucu, aynı bölgede bulunan demiryollarına ait bazı yapıların daha önce yıkıldığını anımsatıp, Bu binanın da yıkımı tamamlandıktan sonra bu alana altgeçit yapılacak. Böylece Atatürk Caddesinden giren sürücü, altgeçidi kullanarak Mustafa Kemal Paşa Bulvarı ve İbo Osman Caddesini takiple Kenan Evren Bulvarına ulaşabilecek ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Aykut Ünlüpınar
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Eski Adana Demirspor kulüp binasının yıkımı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER