Eski futbolcusundan Kocaelispora destek

Eski futbolcusundan Kocaelispora destek -Borçları nedeniyle zor günler geçiren Spor Toto 3. Lig 3. Grup ekiplerinden Kocaelisporun eski futbolcusu Nurettin İnan, kulübe malzeme yardımında bulundu (Fotoğraflı - Görüntülü


KOCAELİ (A.A) - Borçları nedeniyle zor günler geçiren Spor Toto 3. Lig 3. Grup ekiplerinden Kocaelisporun eski futbolcusu Nurettin İnan, kulübe malzeme yardımında bulundu.
     1996-1997 ve 2001-2002 sezonlarında Türkiye Kupasını kazanarak tarihinin en büyük başarısını elde eden, 1997-1998 sezonunda Türkiyeyi Avrupa Kupa Galipleri Kupasında temsil ederek 4 büyüklerin korkulu rüyası haline gelen yeşil-siyahlı ekip, geçmiş dönemden kalan borçları nedeniyle geçirdiği zor günlerde eski futbolcularından destek görüyor.
     Kocaelispora malzeme yardımında bulunan eski futbolcu İnan, gazetecilere yaptığı açıklamada, Kocaelisporun kendisi için çok özel bir yerinin olduğunu belirterek, takıma destek vermek için çeşitli malzemeler yaptırarak takıma verdiğini söyledi.
     Kocaeli, Türkiyenin en büyük sanayi şehirlerinden biri olmasına rağmen takıma yardım yapılmamasına anlam vermediğini dile getiren İnan, sadece eski futbolcuların değil, kent yöneticilerinin de kulübe destek vermesi gerektiğini kaydetti.
     İnan, maddi imkanları doğrultusunda takıma destek vereceğini dile getirerek, Kocaelisporsuz bir Spor Toto Süper Lig düşünemediğini bildirdi.
     Bir marka olan Kocaelisporun Spor Toto Süper Ligde olmaması beni olumsuz etkiliyor diyen İnan, iş yerine gelenler Kocaelisporu sorduklarında takımın Spor Toto 3. Ligde bulunduğunu söylemesinin kendisini üzdüğünü söyledi.
     Kocaelispor Kulübü Başkanı Orhan Görsen de İnanın 1975li yıllarda Kocaelispor forması giydiği hatırlatarak, İnanın takıma destek vermek için Yalovadan Kocaeliye geldiğini kaydetti. Birçok kişinin desteğini esirgediği dönemde eski futbolcuların verdiği desteğin çok anlamlı olduğunu belirten Görsen, bu durumun herkese örnek olması gerektiğini anlattı.
     Görsen, takıma destek olunması gerektiğini dile getirerek, Takıma destek olunması halinde Kocaelispor kısa sürede eski yerine kavuşacaktır. Böyle bir durumda 5 yılda geleceğimiz seviyeye 3 yılda geliriz. Biz eskiden verildiği gibi büyük paralar istemiyoruz. Bize destek olsunlar. Altyapıdan yetiştirdiğimiz futbolcularla başarı kazanmak istiyoruz dedi.
    
     Muhabir: Kadir Yıldız
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Eski futbolcusundan Kocaelispora destek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER