Eski milletvekili Gedikin silahlı saldırıda hayatını

Eski milletvekili Gedikin silahlı saldırıda hayatını kaybetmesi -Bursada, Nisan 2011de tartıştığı eski ANAP milletvekili Mehmet Gediki tabancayla öldürdüğü iddia edilen sanığın yargılanmasına devam edildi


BURSA (A.A) - Bursada, Nisan 2011de tartıştığı eski ANAP milletvekili Mehmet Gediki tabancayla vurarak öldürdüğü iddia edilen sanığın yargılanmasına devam edildi.
     Bursa 5. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmaya kasten adam öldürmek ve Ateşli Silahlar Kanununa muhalefet suçlarından müebbet hapis istemiyle yargılanan tutuklu sanık Mehmet Akif Şahin (44), maktul Mehmet Gedikin eşi Zehra Gedik ile oğlu Ali Orkun Gedik (25) ve tarafların avukatları katıldı.
     Mahkeme heyeti, daha önce akıl sağlığının tespiti için Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilen sanığa, 11 Aralık 2012 tarihine muayene günü verildiğini bildirdi.
     Heyet, hastaneden gelecek raporun beklenmesine karar vererek, duruşmayı erteledi.
    
     -Olay-
    
     ANAP eski milletvekili Mehmet Gedik (58), 22 Nisan 2011de, Bursanın Mudanya ilçesinde bir restoranda Eskişehirspor-Trabzonspor maçını izlerken uğradığı silahlı saldırıda yaşamını yitirmiş, olayın faili olduğu iddiasıyla Mehmet Akif Şahin tutuklanmıştı.
    
     Muhabir: Cem Şan / Haluk Yüksel
     Yayıncı: Kamuran Akkuş
<< Önceki Haber Eski milletvekili Gedikin silahlı saldırıda hayatını Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER