Eskişehirde Kamu İletişim Günleri 2013 etkinliği

Eskişehirde Kamu İletişim Günleri 2013 etkinliği -Etkinlikte, Türk Telekom şirketinin kamuya yönelik hizmetleri tanıtıldı


ESKİŞEHİR (A.A) - Eskişehirde düzenlenen Kamu İletişim Günleri 2013 etkinliğinde, Türk Telekom şirketinin kamuya yönelik hizmetleri tanıtıldı.
     Türk Telekomdan yapılan açıklamaya göre, Vali Kadir Koçdemir, Türk Telekom Anadolu Merkez 1 Bölge Müdürü İrfan Yıldız, İl Telekom Müdürü Erhan Kaya, il ve ilçe kamu yöneticileri ve diğer şirket yetkililerinin katıldığı toplantıda davetliler, kamuya yönelik hizmetler ve sektörlere özel üretilen çözümlerle ilgili bilgilendirildi.
     Türk Telekom Teknik Müşteri yöneticisi Yasin Yarbay, toplantıda yaptığı konuşmada, şunları kaydetti:
     Türk Telekomun büyüme vizyonunu 3D olarak belirledik ve vizyonumuzun temeline dijital yaşam dönüşümünü koyduk. Teknolojik altyapımızı hayatın her alanına dokunan çözümlerle destekleyerek, Türkiyenin dijital dönüşümüne katkı sağlamayı hedefliyoruz. Ülkemizdeki kamu kurum ve kuruluşlarının bilgi ve iletişim alanındaki ihtiyaçlarını belirleyip, Türk Telekom Grup şirketleri ile birlikte uçtan uca çözümler sunarak, müşterilerimize değer katıyoruz.
     Ayrıca toplantıda, başta e-devlet projeleri olmak üzere hayatı kolaylaştıran pek çok projenin iletişim altyapısının Türk Telekom tarafından sağlandığı bildirildi.
    
     Muhabir: Oktay Özden
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Eskişehirde Kamu İletişim Günleri 2013 etkinliği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER