Eskişehirde kısa kısa

Eskişehirde kısa kısa -ESOGÜde kadına yönelik şiddete karşı Uluslararası Dayanışma Günü


ESKİŞEHİR (A.A) - Eskişehir Osmangazi Üniversitesinde (ESOGÜ) Kadın Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezinin düzenlediği 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Dayanışma Günü etkinliği düzenlenecek.
     ESOGÜden yapılan açıklamaya göre, yarın saat 13.00da ESOGÜ Prof. Dr. Fazıl Tekin Salonunda düzenlenecek etkinlikte, konferans ve film gösterimi yapılacak.
    
     -Çocuklar için eğlenceli oyun sınıfları
    
     (Fotoğraflı)
    
     Tepebaşı Belediyesi Esentepe Çocuk Sanat ve Kültür Merkezi oyun sınıfları etkinliklerine başladı.
     Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Tepebaşı Belediyesinin 23 Nisan Çocuk Sanat ve Kültür Merkezinden sonra geçtiğimiz aylarda çalışmalarına başlayan yeni çocuk merkezi ilgi görüyor.
     Çocukların eğlenceli bir eğlence süreci geçirirken aynı zamanda sosyalleşmesini sağlayan etkinliklerin uzman öğreticiler tarafından gerçekleştiriliyor.
     Tepebaşı Belediyesi Esentepe Çocuk Sanat ve Kültür Merkezinde anneler bu tür etkinliklerin çocukları ve kendileri için çok yararlı olduğunu bildirdi.
    
     -Eskişehirsporun eski kalecisi Sinan Alağaç anılacak
    
     (Fotoğraflı)
    
     Tepebaşı Belediyesi ve Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) tarafından Eskişehirsporun eski kalecisi Sinan Alağaçın ölümünün 27. yıl dönümü nedeniyle, mezarı başında bir anma töreni düzenlenecek.
     Belediyeden yapılan açıklamaya göre, 24 Kasım cumartesi günü Esentepe Mezarlığında saat 11.00de düzenlenecek törene, Sinan Alağaçın ailesi, sporcu arkadaşları, Eskişehirsporlu yöneticiler, taraftarlar ve sevenleri katılacak.
     Spor yaşamına atletizm ile başlayan ve Anadolu Üniversitesi Maden Mühendisliğinde öğrenimini tamamlayan Alağaç, başarılı performansıyla milli takıma kadar yükseldi.
     Alağaç, 25 yaşındayken Eskişehirsporun Abanttaki kampında kalp krizi sonucu 24 Kasım 1985 yılında vefat etmişti.
    
     Muhabir: Deniz Açık
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Eskişehirde kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER