Eskişehirde protokol bayramlaştı

Eskişehirde protokol bayramlaştı -Vali Koçdemir: Sevdiklerimizle ve sağlıkla birliğimizi, dirliğimizi pekiştirmeye vesile olan bir bayram ümit ediyoruz


ESKİŞEHİR (A.A) - Eskişehir Valisi Kadir Koçdemir, Sevdiklerimizle ve sağlıkla birliğimizi, dirliğimizi pekiştirmeye vesile olan bir bayram ümit ediyoruz dedi.
     Koçdemir, Kurban Bayramı dolayısıyla DSİ 3. Bölge Müdürlüğünde düzenlenen bayramlaşma programında, bu yıl tatillerin birleştiğini ve çifte bayramın bir arada kutlandığını anımsattı.
     Üzücü haberlerin olmadığı bir bayram dileyen Koçdemir, şöyle konuştu:
     Şu ana kadar Eskişehirde, trafikte ve diğer hususlarda bizi üzecek herhangi bir şey olmadı. Sevdiklerimizle ve sağlıkla birliğimizi, dirliğimizi pekiştirmeye vesile olan bir bayram ümit ediyoruz. Bundan sonra da hep beraber nice bayramlara büyük bir aile gibi milletçe erişiriz. Hem Kurban Bayramını hem de hemen akabinde idrak edeceğimiz Cumhuriyet Bayramımızın milletimize kutlu olmasını diliyorum.
     Bayramlaşmaya, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Murat Mercan, CHP Eskişehir Milletvekili Kazım Kurt, 1inci Hava Kuvveti Komutanı Korgeneral Abidin Ünal, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ertan Koşarsoy, Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı ile kamu kurum ve kuruluşların temsilcileri katıldı.
    
     Muhabir: Oktay Özden
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Eskişehirde protokol bayramlaştı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER