Eskişehirden kısa kısa

Eskişehirden kısa kısa -Muhtarlar Şehr-i Deryada stres attı


ESKİŞEHİR (A.A) - Türkiye Muhtarlar Derneği Eskişehir Şubesi ve Odunpazarı Belediyesi tarafından düzenlenen programda mahalle muhtarları, Şehr-i Derya Parkında bir araya geldi.
     Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı adına başkan yardımcıları Saffet Çelen ve Basri Özçelikin katıldığı programa, Türkiye Muhtarlar Derneği Eskişehir Şube Başkanı İrfan İbiş ve çok sayıda mahalle muhtarı katıldı.
     Programda Şehr-i Derya Parkında yer alan gezinti yatıyla gölet turu gerçekleştiren muhtarlar, etkinlikte emeği geçenlere teşekkür etti.
     Deliklitaş Mahalle Muhtarı Hüsnü Petek, programa Osman adını verdiği kuzusuyla katıldı.
    
     -Avcı ve Sakallıdan girişimci kadınlara destek
    
     (Fotoğraflı)
    
     TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı ve AK Parti Eskişehir Milletvekili Nabi Avcı ile Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı Odunpazarı Belediyesi Kadın El Sanatları Pazarını (OKEP) ziyaret etti.
     Belediyeden yapılan açıklamaya göre, OKEPte faaliyet gösteren girişimci kadınlarla sohbet eden ve ürettikleri el emeği göz nuru ürünleri beğeniyle inceleyen Avcı, ziyaret yaptığı konuşmada, OKEPin kadınlara ekonomik özgürlüklerini kazanma fırsatı sunduğunu bildirdi.
     Sakallı da OKEPin Türkiyenin yakından takip ettiği bir proje olduğunu vurguladı.
    
     -Tepebaşında camiler görsel şölen sunuyor
    
     (Fotoğraflı)
    
     Tepebaşı Belediyesi bölgesinde bulunan ibadethanelerin bakım ve onarımlarının yanı sıra yaptığı ışıklandırma çalışmasıyla beğeni topluyor.
     Belediyeden yapılan açıklamada, Tepebaşı Belediyesi bölgesindeki camilerde yaptığı ışıklandırma çalışmasıyla geceleri görsel bir kent dokusu oluşturuyor.
     Bugüne kadar yapılan çalışmalarla bölgede toplam 36 cami ışıklandırıldı.
     Tepebaşı Belediyesi ekipleri bölgedeki camilerde ışıklandırma çalışmalarının devam ettiğini belirterek, manevi ve tarihi açıdan öneme sahip yerlerin daha estetik bir görünüme sahip olmalarının sağlandığına kaydetti.
    
     -MHPye ziyaret
    
     (Fotoğraflı)
    
     MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Eskişehir Milletvekili Ruhsar Demirel, MHP İl Başkanı Ayhan Sezer ve yönetim kurulunu ziyaret etti.
     MHPden yapılan açıklamaya göre, Demirel, ziyaretinde, MHPnin Eskişehirde güçlenerek yerel yönetimlere talip olduğunu belirterek, partisinin de Türkiyede iktidara talip olduğunu kaydetti.
     Sezer de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
    
     Muhabir: Deniz Açık
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Eskişehirden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER