Eskişehirden kısa kısa

Eskişehirden kısa kısa -SGK prim ödemeleri, internet bankacılığı, otomatik ödeme talimatı ve ATMler aracılığıyla yapılabilecek


ESKİŞEHİR (A.A) - Sosyal Güvenlik Kurulu (SGK) İl Müdürü Cahit Gürsel Akpolat, SGK prim ödemelerinin, internet bankacılığı, otomatik ödeme talimatı ve ATMler aracılığıyla yapılabileceğini bildirdi.
     Akpolat, yaptığı yazılı açıklamada, 1 Şubattan itibaren SGK veznelerinin kapatıldığını ve vatandaşların prim ödemelerini bankalar aracılığıyla yaptığını anımsattı.
     Bundan sonra yapılan protokol çerçevesinde prim ödemelerinin internet bankacılığı, otomatik ödeme talimatı ve ATMler aracılığıyla yapılabileceğini ifade eden Akpolat, şunları kaydetti:
     Bu ödeme kanallarına ek olarak vatandaşlarımız, kurumumuzun internet sitesi olan www.sgk.gov.tr üzerinden kredi kartıyla ödeme yapabilirler. Her ne kadar 24 farklı banka ile ödeme yapma imkanı bulunsa da prim ödeme yükümlülerimizin, işlemlerini son ödeme gününde yapmak istemeleri, zaman zaman aksaklıklara sebep olmaktadır. Bundan sonra vatandaşlarımız alternatif tahsilat kanallarını kullanarak zaman zaman karşılılaşılan sıkıntıların önüne geçilmiş olacak.
    
     -Başkan Ataç, doğumevi ve huzurevi ziyareti yaptı
    
     (Fotoğraflı)
    
     Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Eskişehir Devlet Hastanesi Doğum Bölümü ile Safiye-Gönül Bayar Huzurevini ziyaret etti.
     Belediyeden yapılan açıklamada, Ataç, ilk olarak, Hoş Geldin Bebek Projesi kapsamında yeni doğan bebekleri ve ailelerini ziyaret etti. Ziyaretinde ailelere güzel bir yaşam, ülkenin aydınlık geleceği bebekler için mutlu, huzurlu ve başarılı bir gelecek dileyen Ataç, burada hastane görevlileri ile bir süre sohbet etti.
     Diğer bir ziyareti de Safiye-Gönül Bayar Huzurevine gerçekleştiren Ataç, burada huzurevi sakinleriyle bir süre sohbet etti. Tepebaşı Belediyesinden kuş yuvaları isteyen yaşlı vatandaşlara kuş yuvaları hediye eden Ataç, huzurevi sakinlerinin her isteklerini gerçekleştirmek için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.
    
     Muhabir: Fatih Doğan
     Yayıncı: Deniz Açık
<< Önceki Haber Eskişehirden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER