Eskişehirden kısa kısa

Eskişehirden kısa kısa -AK Parti Gençlik Kollarından, Kaymakam Esene ziyaret


ESKİŞEHİR (A.A) - AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Hakan Çizmelioğlu ve yürütme kurulu üyeleri, Odunpazarı Kaymakamı Mustafa Eseni makamında ziyaret etti.
     AK Parti İl Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Çizmelioğlu, ziyarette, geleceğin insanlarının daha iyi gelişmesi için gelecekte bu ülkenin yöneticisi olacak gençlerin gerek yerel yönetimlerde, gerek de ülke genelinde konulara daha vakıf olmalarının gerektiğini belirterek, bu konular üzerinde gençleri daha iyi yetiştirmek için ellerinden geleni yaptıklarını kaydetti.
     Esen ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdiği bildirdi.
    
     -AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Atadan, ESGİADa ziyaret
    
     (Fotoğraflı)
    
     AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Vahap Ata ve yönetim kurulu üyeleri, Eskişehir Genç İş Adamları Derneğine (ESGİAD) ziyarette bulundu.
     AK Parti İlçe Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, ziyarette, ESGİAD Başkanı Serkan Zengin, Ata ve ekibine yeni projeleri hakkında bilgi vermenin ardından, Eskişehirin Türk Dünyası Kültür Başkenti olmasına ilişkin düşüncelerini paylaştı.
     Zengin, şehrin her yönüyle bu etkinliklerden faydalanmasını umduklarını ve şehirdeki sivil toplum kuruluşlarının bu organizasyona sahip çıkması gerektiğini belirtti.
     Ata ise Eskişehirlilerin bu organizasyonun bilincinde olmasının önemine işaret ederek, sivil toplum kuruluşlarımızla kentin kazançları için güç birliği yapması gerektiğini bildirdi.
    
     -AK Parti İlçe Kadın Kolları yönetim kurulu toplantısı
    
     AK Parti Çifteler İlçe Kadın kolları yönetim kurulu toplantısı gerçekleştirildi.
     Partiden yapılan açıklamaya göre, AK Parti İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Canan Dağaşan, yaptığı konuşmada, AK Partinin kadının sahip olduğu yerine önemini bildiğini dile getirdi.
     Dağaşan, İlçe Kadın Kollarına yaptıkları çalışmalar adına teşekkür etti.
    
     -OMEKte makine nakışı
    
     (Fotoğraflı)
    
     Odunpazarı Belediyesi Meslek ve Sanat Edindirme Kurslarına (OMEK), kasnak sallayarak yapılan makine nakışı kursu eklendi.
     Belediyeden yapılan açıklamaya göre, çeşitli örtü, giyim ve dekoratif eşyaların süsleme çalışmasının gerçekleştirildiği ve ücretsiz verilen kursta eğitim gören kursiyerlerin meslek dalında yeterlilik kazanmaları amaçlanıyor.
     OMEK yetkilileri, kursiyerlerin ürettikleri ürünlerle tekstil sektöründen sipariş almaya başladıklarını belirterek, kurs sonunda makine nakışı ustalarının tekstil sektöründe görev alacağını kaydetti.
    
     Muhabir: Hicret Özkan
     Yayıncı: Deniz Açık
<< Önceki Haber Eskişehirden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER