Eskişehirden kısa kısa

Eskişehirden kısa kısa -Efsane kadrodan Büyükerşene ziyaret


ESKİŞEHİR (A.A) - Eskişehirsporlu Profesyonel Futbolcular Dayanışma Derneği üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşeni ziyaret etti.
     Belediyeden yapılan açıklamada, Eskişehirsporun efsane kadrosunda yer alan ve Eskişehirsporlu Profesyonel Futbolcular Dayanışma Derneği Yönetim Kurulunu oluşturan İsmail Arca, Nihat Atacan, Hüdai Doğu, Ender Konca, Gani Gümüşcan, Feza Baycan ve Necmi Aktuna, Başkan Büyükerşeni makamında ziyaret etti.
     Dernek çalışmaları, Eskişehirspor ve amatör futbol konusunda Büyükerşen ile fikir alışverişinde bulunan dernek üyeleri, amatör spor kulüplerine verdiği destekten dolayı Büyükerşene teşekkür etti.
     Büyükerşen de Eskişehirsporun kent için çok önemli bir değer olduğunu vurguladı.
     Ziyaret sonunda, Eskişehirsporlu Profesyonel Futbolcular Dayanışma Derneği Başkanı İsmail Arca, Başkan Büyükerşene üzerinde Efsane Kadronun imzaları olan bir futbol topu hediye etti.
    
     -Işıksporun 74ncü kuruluş yıl dönümünü kutlandı
    
     (Fotoğraflı)
    
     Işıksporun düzenlediği gecede takımın 74ncü kuruluş yıl dönümünü kutlandı.
     Tepebaşı Belediyesinden yapılan açıklamada, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataça Işıkspora desteklerinden dolayı kulüp Başkanı Aydoğan Karakurt tarafından plaket verildi.
     Başkan Ataç, burada yaptığı konuşmada, Işıksporun Eskişehir tarihinde önemli bir yere sahip olduğunu belirterek takımın yıl dönümünü kutladı.
     Geceye CHP Eskişehir Milletvekili Kazım Kurt, Eskişehirsporun efsane takım oyuncuları, Işıksporun yöneticileri ve sporcular katıldı.
    
     -Milletvekili Kurt ve Başkan Ataç, Çukurhisarda ev ziyaretinde bulundu
    
     (Fotoğraflı)
    
     CHP Eskişehir Milletvekili Kazım Kurt, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç ve CHP Tepebaşı İlçe yönetimi, Çukurhisarda ev ziyaretinde bulundu.
     Belediyeden yapılan açıklamada, Başkan Ataç vatandaşlardan gelen talep doğrultusunda bu yıl içerisinde doğalgaz sorununun çözülmesi için gerekli girişimlerin yapılacağını belirterek, alt yapının Satılmışoğlu Mahallesi ile birlikte çözüme kavuşturulacağını bildirdi.
     Bölgede önemli çalışmalar yapıldığı bilgisini veren Başkan Ataç, mahalle olan tüm köy ve ilçelerde vatandaşın mağdur olmaması için tüm çalışmaları gerçekleştirdik, vatandaş hizmet binasına gelmeden tüm işlemlerini Çukurhisarda bulunan merkezimizde yapabiliyor ifadesini kullandı.
    
     Muhabir: Fatih Doğan
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Eskişehirden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER