Eskişehirden kısa kısa

Eskişehirden kısa kısa -Sendika heyetinden Belediye Başkanı Sakallıya ziyaret


ESKİŞEHİR (A.A) - Türk Eğitim-Sen Eskişehir Yükseköğretim Şube Başkanı Mecbur Bodur ile yönetim kurulu üyeleri, Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallıyı makamında ziyaret etti.
     Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Sakallıya şubenin çalışmaları hakkında bilgi veren Bodur ile beraberindekiler, bir üniversite kenti olan Eskişehirde profesyonel ve gerçekçi yaklaşımlarla eğitim çalışanlarını temsil etmeyi amaçladıklarını bildirdi.
     Sakallı da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, şube yetkililerine çalışmalarında başarılar diledi.
     Odunpazarı Belediyesinin, eğitimin her alanında sivil toplum kuruluşlarıyla iş birliği içinde olduğunu belirten Sakallı, Türk Eğitim-Sen yetkililerine gereken her konuda desteğe hazır olduklarını ifade etti.
    
     -Öğrencilerden Tepebaşı Belediyesine ziyaret
    
     (Fotoğraflı)
    
     İnönü ilçesine bağlı Oklubalı köyünde faaliyet gösteren ilkokuldan bir grup öğrenci, Tepebaşı Belediyesini ziyaret etti.
     Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Belediye Başkan Yardımcısı Fuat Gürcüoğlu, öğrencileri, belediyenin çalışmaları hakkında bilgilendirerek, onlara çeşitli hediyeler verdi.
     Belediye binasını gezen öğrencilere, Sukurusu Geri Dönüşüm Atölyesindeki geri dönüşüm çalışmalarına ilişkin bilgi verilerek, atık kağıdın işlenerek yeniden kağıda dönüştürülmesi gösterildi.
    
     Muhabir: Yıldız Gündoğmuş
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Eskişehirden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER