Eskişehirden kısa kısa

Eskişehirden kısa kısa -Genç yeteneklerden müzik ziyafeti


ESKİŞEHİR (A.A) - Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi Ergin Orbey Sahnesinde gerçekleştirilen oda müziği konserinde, genç yetenekler performanslarını sahneledi.
     Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, konserde, yan flütte Cem Önertürk, viyolenselde Gözde Yaşar, piyanoda Kandemir Basmacıoğlundan oluşan "TrioNeo" grubu sahne aldı. Dünyaca ünlü bestecilerin eserlerini seslendiren grup, konserin ardından alkışlandı.
    
     -"Odunpazarı Geri Kazanım" projesi
    
     Odunpazarı Belediyesi tarafından hayata geçirilen "Odunpazarı Geri Kazanım" projesi eğitim çalışmalarıyla her yaştan vatandaşa ulaşıyor.
     Belediyeden yapılan açıklamaya göre, 2007 yılında başlatılan ve kent halkının desteğiyle büyüyen proje kapsamında gerçekleştirilen eğitim ve bilgilendirme çalışmaları devam ediyor.
     Eğitimler kapsamında Eskişehir Çocuk Akademisini ziyaret eden Odunpazarı Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü yetkilileri, çocuklara geri kazanımın önemini anlattı.
    
     -ABDli araştırmacı ve fotoğraf sanatçısı Gilbert, Odunpazarında
    
     ABDli araştırmacı ve fotoğraf sanatçısı Lynn Gilbert, Odunpazarını ziyaret etti
     İpek Yolu hakkındaki araştırmaları ve açtığı sergilerle Türkiyede yankı uyandıran Gilbert, Odunpazarında kültür turu gerçekleştirdi.
     Odunpazarının güzelliklerini fotoğraflarla adeta ölümsüzleştiren Gilbert, Odunpazarı ile ilgili bir sergi çalışması düşündüğünü dile getirdi.
     Gilbert, Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı ile de bir araya geldi.
    
     Muhabir: Deniz Açık
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Eskişehirden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER